Monday, June 10

Selalu menemaniku mendengar kisah pahit manis hidupku.

Assalammualaikum wbt.

*pasang lagu Sahabat // Najwa Latif*

Ku tahu ku kan selalu ada, ada dirimu. Kaulah yang selalu, selalu menemaniku mendengar kisah pahit manis hidupku. Kaulah yang di situ setia menungguku, kaulah yang satu menjadi sahabatku.


Hm hm, dari kiri Nadia, Nina, Nana, Nurul. Haha, sebenarnya Nurul tu kitorang tak panggil Nurul pun, kitorang panggil Yun. Entah dia gedik sangat nak panggil Yun haha tapi nak semua sama N punya pasal, saya nak letak Nurul juga ye Yun. Jangan marah haha. Tujuan sebenarnya kan saya nak bagitahu, TODAY IS NINA'S BIRTHDAYYYYYYYYY pompompampommpempomm *bunga api*

Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan kamu, Allah selamatkan Nina Nadia Nawi, Allah selamatkan kamu. Nina, happy birthday! Thanks sudi menjadi tempat rujukan tempat nasihat tempat luahan untuk b2310 ye. Rindu sangat time kita dekat matriks dengan Nadia, dengan Yun dengan roommate tambahan si bedol tu haha. k k gurau.


Hai, ini Nina Nadia Nawi. Dia roommate saya, dia cantik, dan dia sangaaaaaaaat pandai dan dia baik dan dia seorang yang matang (kadang-kadang je lah) dan dia okay dah cukup. Melebih kang kembang pula budak tu *jeling* Dia ni lah yang ajar saya untuk berjalan dengan lajunya sambil kejap kejap kata "Nanaaa lincahlahhhh". Mulanya saya rasa penat gila bengang gila semua gila sampai rasa taknak jalan dengan dia dah. Habis terbakar lemak aku tau. Tapi lama-lama, dah terbiasa jalan laju haha practice make perfect kan? Cehh.

Nina, semoga berjaya di dunia dan juga di akhirat. Semoga menjadi anak yang solehah, isteri yang solehah, surirumah yang berjaya ehh haha. Nina aka doctor-to-be, nanti dah jadi doktor jangan lupain gue ya dong? Ciss indon pula jadinya. Pengaruh Yun lah ni haha. Sambung, nanti jangan lupakan kita. Bila kita sakit, bila kita bersalin kita nak awak jadi doktor kita eh haha Zzzz.

Okay Nina, nak tahu something tak, kita tunggu awak pukul 12 tahu tak. Bila kita call awak, kakak awak yang angkat kata awak dah tidur dari pukul 9 tadi. Pfft awak k takpe kita faham awak kan memang takboleh tidur lambat haha. Takpe, kita ada tinggalkan pesanan untuk awak. Haha dekat Wechat tu, nanti dengar tau? Ehem ehem tu limited edition okay, tak semua orang dapat haha k bye I love you Narnia. Eh salah, Nina <3


Assalammualaikum wbt.