Sunday, September 23

You give my heart a break

Hi, assalammualaikumwarahmatullahiwabarakatuh.


Ketawa bersama, menangis bersama. Ku bersumpah harap kita mati pun bersama. Namun hakikatnya bukan mudah. Aku nampak kau, tapi bukan aku yang disisi, sentuhan dan kata semua kau iya kan, sentuhan jari kau diamkan dan biarkan. Tiba masanya kau cari teman pengganti.

Kenapa mesti ada harini? Ahad yang malang. Ecehh kemain malang. Ye lah malang, besok dah kena pergi kuliah balik. Penat sangat dah pagi ke petang lepastu sambung ke malam. Panas sudah punggung ku ini duduk dalam kuliah. Keletihan yang melanda diri, kesedihan, semuanya ada. haih. Okay dah, demi masa depan yang mantop, belajar pun kenalah mantop meletop berguling-guling.

❤ ❤ ❤ ❤ ❤

"Ya Allah, tabahkanlah hati hambamu ini untuk menghadapi cabaran dan dugaanmu. Sesungguhnya berat sungguh hatiku untuk melepaskan dia. Ku memohon, cekalkanlah hatiku ini ya Allah"

Alhamdulillah, sekurang-kurangnya kita dah bersama mengharungi hari-hari kita, gelak ketawa kita selama 8bulan 23 hari. Alhamdulillah. Jangan risau, saya akan cuba hilangkan semuanya. Mungkin ada hikmah yang berlaku disebalik semua yang terjadi ni kan? Redha dengan semua yang berlaku.

Terima kasih untuk semua. Lepasni mesti rasa lain bila pergi jalan-jalan dekat Dataran Pahlawan, pergi tengok wayang, pergi karoke, mesti rasa lain. Sebab selalu saya dengan dia, tapi lepasni tak lagi. Saya akan cuba untuk hilangkan rindu untuk otp dengan dia malam-malam, saya akan cuba untuk hilangkan rindu dekat dia *lap air mata* Okay takpe, ada hikmah, ingat tu Diyana. Diyana kuat, yeah!Thanks for everything :)