Wednesday, March 21

Segala persoalan telah terjawab, tiada lagi kemusykilan.


Haha, title macam apa je. Over je lebih. Okay dah, assalammualaikum, jawab je kalau tak berdusa. *angkat kening sebelah* Seperti yang dirancang oleh pihak Kementerian Pelajaran Malaysia, keputusan SPM 2011 telahpun dikeluarkan semalam. Dan, saya rasa semalam adalah hari yang paling menakutkan di dunia, hari yang membuatkan semua pelajar SPM rasa nak terkencing terberak bila fikir pasal ni.

Semalam, dengan kaki dan tangan yang berpeluh kesejukan, masuk ke dalam sekolah. Dan fuhyoo macam-macam style ada. Ada rambut yang tutup mata, ada style rambut awan nano, ada yang make-up macam artis, ada yang dressing macam nak berparty hoyeah. Maklum ler, mereka bersemangat nak ambil result, bukan macam saya, kalau boleh nak lagi lambat pergi sekolah.

Datang pukul 10.30, duduk sana sini, ambil gambar tunjuk peace, pusing satu sekolah sampai berpeluh ketiak sampai pukul 12.30 baru result sampai. Jantung ni berdupdapdupdap tak terkata. Dua jam saya berada dalam ketakutan. Hm, sebenarnya setengah jam terakhir tu je yang betul-betul takut, jam sebelumnya masih lagi tak ingat dunia gelak sana sini. 

Dan bila cikgu buat announcement, dan bila cikgu buat muka macam saya punya keputusan teruk sangat, dan bila saya mula menjerit dan menangis dan main peluk orang sebelah. Tapi, sebaik orang sebelah tu Suhaili, kalau orang lain, mak aih malu itew ><


Dan, saya dapat 5A!! Hoyeah Alhamdulillah :D Hati ni punya happy tak terkata weh, happy gila weh happyy >.< Bio yang saya yakin gagal dapat C bhaha, dan sebaik addmath tak gagal. Alhamdulillah :') Cikguuuu, terima kasih cikgu. Tak sia-sia kena diri atas kerusi, tak sia-sia kena cubit dekat perut sampai mata berair, tak sia-sia gelakkan cikgu addmath time dia marah haha.


Mak ayah, Nana dapat 5A :D Terima kasih mak, terima kasih ayah. Hadiah takde? :PP/s : Tetibe teringat Plkn, entah dekat manalah saya kena campak -.-'