Tuesday, March 1

JOM terjah BLOGLIST MASHallu hallu hallu ,

Haha , menggedik je " hallu hallu " tu . Okay bloglist ini direka khas oleh cik abang kita , Mas Ahmad Safwan . Dia cakap " secara automaticnye korang punye blog akan dijenguk " bila join bloglist yang kiut miut ini .

Baiklah , saya diminta untuk meluahkan beberapa luahan rasa saya terhadap blog Mas ni . 

First , saya suka tengok blog Mas sebab blog Mas ala pinky and purpulish gitu . Senang cerita , blog Mas lawa . 

Second , saya suka header and banner yang Mas buat tuh . Kreatif siot , semua lawa lawa , kiut kiut and pink pink ta lepas ye . Kalau rajin buatkan lah saya punya sekali ? Haha * gurau je lahh *

Third , blog Mas dipenuhi dengan gambar Mas . Banner , header , icons tu semua Mas pakai gambar sendiri . Superb hebad lah . Mas memang kreatif . Haa , dua kali dah ni cakap , maksudnya Mas memang betul betul kreatif :)

Okay , next . Bila dah ada positif mesti ada negatif , bila ada pujian mesti ada kutukan . * okay merepek sebentar * Sekarang , bukan saya nak kutuk , tapi ini adalah pendapat saya untuk menghebadkan lagi blog Mas yang meletop tu . 

Ehemm ehem , first at all , blog Mas tu kalau letak lagu mesti lagi best . Baru lah feel baca bila ada iringan lagu , kan kan ?

Lagi lagi , pendapat kedua saya pula . Blog Mas agak crowded . Bagi saya lah , tapi kalau pada Mas okay , itu tidak menjadi masalah dong , hehe . Mas edit edit la sikit warna warna tu , icons tu , banner tu .

Nak lagi ? Okay cukup cukup lah tu . Saya dah tak ada apa apa idea lagi nak di-pendapat-kan sebab blog Mas memang lawo , cun melecun , meletop !

Baiklah Mas , saya akan jawab soalan awak . Kenapa saya nak terjah blog Mas ? Jawapannyaaa , jneng jneng jnenggggg sebab Mas yang suruh . Ehh bukan lah itu tipu semata mata . Sebabnya , saya suka usha blog Mas . Siap ada tutorial tau ? :D

Okay sekarang macam biasa , saya akan tag tag tag . Haa tiga kali tag means tiga blogger yang akan saya tag . Muahahaa kepada